Wilt u direct aan de slag met een geoliede ANVA verzekeringsadministratie gekoppeld aan het Scope CRM-systeem? Online schadeverzekeringen vergelijken en afsluiten? Een eigen gelabelde schadeproductlijn voeren? En uw relaties door de DNB goedgekeurde serviceabonnementen aanbieden, zowel voor verzekeringen, hypotheken, fiscaal als financiële planning?

Profiteer van onze volledig ingerichte ANVA verzekeringsadministratie gekoppeld met Offerte & Sluiten, onze eigen ontwikkelde online verzekeringen- en serviceabonnementenmodule. U behaalt aanzienlijke tijdsbesparingen door o.a. een volledig geautomatiseerde mutatieverwerking. Ruim 300 mensen werken al jarenlang succesvol op dit ICT-platform.

Verzekeringsadministratie met functioneel en technische beheer

Om de systemen goed te kunnen gebruiken bieden wij u functioneel beheer en technisch beheer bij de implementatie van onze ANVA verzekeringssoftware en Offerte & Sluiten in uw organisatie.

Verzekeringsadministratie uitbreiden met klantcentraal communiceren

Door met onze systemen te werken is nauwe samenwerking mogelijk met De Financieel Marketeers, het marketing & communicatiebureau voor financieel dienstverleners.  U profiteert o.a. van een klantcentraal communicatieprogramma voor het opbouwen van duurzame klantrelaties.

Verzekeringsadministratie uitbreiden met adviessoftware

Wilt u tegen aantrekkelijke tarieven gebruik maken van verzekerings vergelijkingssoftware Rolls van Kooijmans Software? Wij bieden u aanzienlijke korting op de standaard markttarieven.